Marko Alah�iv�l�
www.lc-kantapuhto.fi :: ETUSIVU :: AJANKOHTAISTA :: YHTEYSTIEDOT :: LADYTOIMINTA :: LINKIT :: KUVAGALLERIA

  

©2011 LC Haapaj�rvi/Kantapuhto

Aktiviteettimme

STIPENDIT JA LAHJOITUKSET:

Jaamme stipendejä mm. koulussa ja opiskeluissa menestyneille opiskelijoille ja oppilaille sekä myönnämme lahjoituksia anomuksesta eri tarkoituksiin. Pääosan lahjoituksistamme haluamme kohdentaa lasten, nuorten, vammaisten ja vanhusten hyvinvoinnin edistämiseksi.

PUHELINLUETTELO:

Klubimme suunnittelee ja valmistaa Haapajärvellä joka toinen vuosi jaettavan Haapajärven puhelinluettelon. Luettelo jaetaan jokaiseen talouteen kotikunnassamme sen mainosmyynnistä saadut tulot lahjoitamme kaikki tukemiimme kohteisiin Haapajärvellä.
- Yritykset Haapajärveltä ja lähikunnista ovat olleet innolla mukana tukemassa luettelon valmistusta mainostamalla näkyvästi sen sivuilla.

KUMMILAPSITOIMINTA:

- Klubillamme on myös Haapajärvellä kummilapsi jonka tukeminen on klubimme kunniatehtävä.

SOTAVETERAANIT:
Sotaveteraanit ovat kuuluneet aina ja tulevat kuulumaan jatkossakin tuettaviin tahoihimme.

Osallistumme lisäksi vuosittain Haapajärvellä itsenäisyyspäivän lippuvartioon.
 

Lahjoitukset ja tukitoimintamme periaatteita


Klubimme palvelutoiminta kohdistuu nuorisoon, vanhusväestöön, sotien veteraaneihin ja muihin avun tarpeessa oleviin tahoihin. Klubimme ei pyri korvaamaan tai tukemaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan annamme vapaaehtoistyöllä apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tmä apu voi olla pienille ryhmille, yhteisöille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Kaikki Lions-toiminta tapahtuu "Me palvelemme" -hengessä.

Klubimme tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialueemme ja kotiseutumme asuinyhteisö, jossa mielestämme on myös heikompiosaisia avun tarvitsijoita paljon.

Lahjoituksista päätää LC Haapajärvi/Kantapuhdon kuukausikokous, kunkin vuoden toimintasuunnitelman ja lahjoitusperiaatteiden mukaisesti.

:: SIVUN ALKUUN